Zevenwouden

Gevolmachtigde agent

Zevenwouden heeft een aantal financiële dienstverleners een volmacht gegeven voor schadeverzekeringen.  Deze gevolmachtigde agenten mogen als verzekeraar optreden, mits zij zich houden aan de afspraken.  In alle gevallen blijft Zevenwouden de risicodrager.

Gevolmachtigde agent

Een gevolmachtigde agent voert voor onze rekening en verantwoording het verzekeringsbedrijf uit. Dit betekent dat hij zelfstandig verzekeringen accepteert, polissen afgeeft en schade behandelt of uitbetaalt. Dit mag binnen de afspraken die wij met de gevolmachtigde agent hebben gemaakt. Zevenwouden treedt uitsluitend op als risicodrager.

Belang van onze klanten

Onze gevolmachtigde agenten en wij vinden het belang van onze klanten en de kwaliteit van de uitvoering van het verzekeringsbedrijf erg belangrijk.  Als een gevolmachtigde agent niet of onvoldoende voldoet aan de door ons gestelde criteria, beëindigen wij de samenwerking per direct.

Wat betekent dit voor u?

Werkt uw verzekeringsadviseur samen met een van onze gevolmachtigde agenten en hebt u een verzekering waarop Zevenwouden staat vermeld als risicodrager? Uw vragen, schademeldingen en voor het doorgeven van wijzigingen kunt u bij uw verzekeringsadviseur, of de gevolmachtigde agent, terecht.

Wie is onze gevolmachtigde agent?

Onze gevolmachtigden hebben een volmacht voor schadeverzekeringen verdeeld over verschillende producten. Meer informatie over onze gevolmachtigde agenten vindt u in een overzicht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Samenwerking met gevolmachtigden
  • Persoonlijk
  • Advies op maat
  • Gebruiksvriendelijke website