zevenwouden
Home » Nieuws » Onze nieuwe accountmanager

Onze nieuwe accountmanager

20 feb 2023

Mijn naam is Afke Weerstra, ik ben 46 jaar en sinds 1 januari 2023 werkzaam bij Zevenwouden als Accountmanager Volmachten.

Ik woon in Workum samen met mijn man en 4 kinderen. In mijn vrije tijd doe ik graag dingen met mijn gezin of met vrienden, zoals uit eten gaan, naar de film of een stedentrip. Daarnaast sport ik graag. Ik speel volleybal in competitieverband en ga wekelijks zwemmen. In de winter ga ik graag met mijn gezin skiën in Oostenrijk.

Ik zit inmiddels 26 jaar in het verzekeringsvak. Na mijn schoolperiode heb ik in diverse functies bij intermediairkantoren en gevolmachtigd agenten gewerkt, waarbij mijn speciale aandacht altijd uitging naar de zakelijke brandverzekeringen. In 2013 heb ik de overstap gemaakt naar verzekeringsmakelaar AON in Amsterdam en ben daar aan de slag gegaan als Property Broker. Ik heb daar veel kennis en ervaring opgedaan, o.a. in het ontwikkelen van nieuwe verzekeringsproducten.

Na de geboorte van mijn jongste zoon ben ik weer dichterbij huis gaan werken, namelijk bij FGD Diensten in Leeuwarden. Daar heb ik verschillende functies vervuld.  In deze periode heb ik ook de opleiding Risicodeskundige bij Burghgraef van Tiel gedaan en met goed gevolg afgerond.

Ik ben ontzettend blij en trots om als Accountmanager Volmachten bij Zevenwouden aan de slag te gaan en met mijn kennis en ervaring een mooie bijdrage te kunnen leveren!

Daarom kiest u voor Zevenwouden
  • Sinds 1850
  • De onderlinge verzekeraar
  • Brandspecialist
  • Gevolmachtigden