Zevenwouden

Verzekeringskaarten

Het Verbond van Verzekeraars heeft verzekeringskaarten ontwikkeld voor de meest voorkomende verzekeringen. Zevenwouden heeft als aanbieder van schadeverzekeringen de verplichting informatie over deze verzekeringen voor u als consument  duidelijk te laten zien.

Verzekeringskaarten

Door het gebruik van iconen en korte tekst staat op een verzekeringskaart een eenvoudige en begrijpelijke samenvatting van die verzekering. Deze kaart helpt u in uw oriëntatiefase, voorafgaand aan de keuze voor een verzekering. Informatie over premies en de polisvoorwaarden staan niet op een verzekeringskaart. Wilt u hierover meer informatie, neemt u dan contact met uw adviseur.

Onze verzekeringskaarten
Hieronder vindt u een overzicht van de verzekeringskaarten van onze schadeverzekeringen.  Deze schadeverzekeringen kunt u afsluiten via een adviseur die samenwerkt met een van onze gevolmachtigde agenten.

Doelgroepomschrijving
In de doelgroepomschrijvingen wordt door Zevenwouden per product een overzicht gegeven van de beoogde doelgroep. Op grond van de IDD is het de verantwoordelijkheid van de assurantieadviseur om er op toe te zien dat een bepaald verzekeringsproduct binnen de door de ontwikkelaar beoogde doelgroep wordt verkocht.

Verzekeringskaarten Particulier
Woonhuisverzekering Alle Gevaren Downloaden
Woonhuisverzekering Extra Uitgebreid Downloaden
Inboedelverzekering Alle Gevaren Downloaden
Inboedelverzekering Extra Uitgebreid Downloaden
Aansprakelijkheidsverzekering Downloaden
Rechtsbijstandverzekering Downloaden
Doorlopende Reisverzekering Downloaden
Doorlopende Reisverzekering 2021 Downloaden
Ongevallenverzekering Downloaden
Verzekeringskaarten Bedrijfsmatig
Bedrijfsgebouwen Downloaden
Inventaris en Goederen Downloaden
Bedrijfsschade Downloaden
  • Samenwerking met gevolmachtigden
  • Persoonlijk
  • Advies op maat
  • Gebruiksvriendelijke website